Iris maakt ambities waar: vast contract bij Antares

Iris maakt ambities waar: vast contract bij Antares

Begeleiding en ondersteuning van Forta4u en Tyruz hebben eraan bijgedragen dat Iris Verhoeven een vast contract als receptioniste heeft gekregen bij woningcorporatie Antares.

 Iris Verhoeven verwelkomt haar bezoek met een lach, zittend aan de balie van Antares. ,,Ik ben hier op mijn plek en erg blij dat ik een vast contract krijg´´, vertelt ze met een lichte trots in haar stem.

Iris kwam in oktober 2019 in contact met Forta4u en Tyruz. ,,Ik was herstellende en op zoek naar werk. Dankzij een contact van mijn vriend kwam ik in gesprek met Maureen Drabbels en Ralf Bouten van Forta4u. Er was meteen een klik. Maureen is mij gaan begeleiden.´Iris had de wens om weer als receptioniste aan de slag te gaan, de functie die ze eerder bekleedde. ,,We hadden voor Iris meteen de juiste baan op het oog. Bij Antares´´, vertelt Maureen.

Iris maakte veel indruk tijdens haar proefperiode. Ze kreeg een halfjaar contract aangeboden. ,,We hebben een baan gecreëerd in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen. In overleg met Yuri Rietmann van Tyruz zijn we naar een ges

chikte kandidaat gaan kijken. Iris was de juiste match´´, vertelt Maud Kleeven van Antares. ,,Wij hadden alle processen die bij Iris´ dienstverband hoorden aan Tyruz uitbesteed. Tyruz heeft Antares tijdens de eerste twee contractperiodes van Iris volledig ontzorgd. Erg prettig en functioneel, omdat wij minder risico´s liepen. Bijvoorbeeld in geval van ziekte. Vanaf 8 december 2020 is Iris volledig in dienst van Antares. We zijn blij haar aan ons team toe te voegen.´´

De ondersteuning Tyruz en de begeleiding van Forta4u gekoppeld aan de samenwerking met Antares hebben eraan bijgedragen dat Iris zelfstandig verder gaat. ,,Het maakt me trots dat ik een contract heb gekregen. Ik heb een lange weg af moeten leggen en ben blij dat ik dit heb bereikt.´´

Contact 

Declarantenweg 6 | 5915 PH Venlo

077-2061015

info@tyruz.nl