WENDY

Wendy Janssen-Hoeben

Als backoffice medewerkster van Tyruz fungeer ik als verbinder tussen persoonlijke vraagstukken met betrekking tot arbeidsvoorwaarden enerzijds en de zakelijke match met de opdrachtgever anderzijds.

De doelgroep die Tyruz verloont verdient het beste advies en goede zorgen. Hier zijn onze opdrachtgevers enorm bij gebaat. Wij kunnen bij Tyruz het verschil voor ze maken door hun werkgevers te ontzorgen.

Zorgen staat centraal in mijn leven. Ik onderhoud een gezin en heb op jonge leeftijd de opleiding MDGO-VZ gevolgd. Binnen deze opleiding heb ik me toegelegd op de kraam-, zwakbegaafden-, thuis- en bejaardenzorg. Het helpen van kwetsbare mensen in onze samenleving heeft me altijd aangetrokken. Dit komt weer terug in mijn werkzaamheden bij Tyruz.

In die periode was het niet eenvoudig om aan werk te komen binnen deze branche. Het betekende dat ik mijn grenzen moest gaan verleggen. Achteraf gezien een belangrijke stap in mijn leven, omdat ik mij verder en vooral breder heb kunnen ontwikkelen. Daar heb ik nu ontzettend veel profijt van.

Ik heb diverse functies bekleed op administratief, secretarieel en commercieel gebied. Naast deze breedte-investering heb ik me tevens inhoudelijk kunnen ontplooien binnen deze segmenten, mede door studies en cursussen te volgen. 

Ik ben nooit uitgeleerd. Stilstand is achteruitgang. In het leven heb je continu te maken met nieuwe ontwikkelingen. Dat houdt mij actief en scherp. Dit is met name belangrijk voor de mensen die wij helpen en ondersteunen om hun die verdiende plek binnen de maatschappij te bezorgen.

Contact 

Declarantenweg 6 | 5915 PH Venlo

077-2061015