WILBERT

Wilbert Vluggen

Met ruim 25 jaar ervaring op meerdere gebieden binnen de dienstverlenende sector, waaronder accountancy en fiscaal recht, ben ik in 2015 directeur geworden van ons bedrijf Tyruz. Een zusteronderneming van Forta4u, bekend met het coachen van jongvolwassenen. Tyruz ontzorgt als ervaren detacheringspartner. Dat doen we uiteraard met uitgebreide vakkennis van de sociale wetten en de processen binnen de commerciële bedrijfswereld. Wij verbinden deze werelden al sinds 2014, nog voordat de participatiewet in werking werd gesteld.

De ruime expertise in mijn vakgebied combineren wij met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit realiseren we door een brug te slaan tussen overheid en bedrijfsleven en daarnaast  bedrijven te voorzien van advies en ontzorging in het land van wet- en regelgeving. 

Ik beschik naast mijn ruime werkervaring in het financiële wezen over de benodigde expertise. Dat maakt maatschappelijk verantwoord ondernemen een stuk eenvoudiger en dus ook leuker voor u als opdrachtgever. 

Na de HEAO-opleiding Bedrijfseconomie te hebben behaald ben ik de eerste jaren van mijn loopbaan werkzaam geweest als Hoofd Administratie voor een bedrijf in de MKB-sector. Een ideale leerschool, omdat ik de verantwoordelijkheid kreeg over alle takenpakketten en de daarbij behorende werkzaamheden. Als manager leerde ik vanuit een helicopterview het geheel te overzien en tegelijkertijd analyseerde ik in de rol van specialist inhoudelijk alle financiële processen. 

In de loop der jaren heb ik mijn ervaring en kennis kunnen uitbreiden door te werken voor bedrijven van uiteenlopende aard. Van de technische sector tot en met de tuinbouwbranche. Ik heb mij steeds verder gespecialiseerd in fiscale, financiële en bedrijfskundige elementen. Tussentijds ben ik nog afgestudeerd als fiscaal adviseur.  

Ik beschik over een groot en uitgestrekt netwerk van specialisten. Dit maakt het voor Tyruz een stuk eenvoudiger om de juiste vakmensen en instanties te benaderen waardoor wij u als opdrachtgever op gedegen wijze kunnen bedienen. Onze lijnen zijn kort waardoor u geen last van heeft van de bureaucratie.  

Kennis, kunde en de juiste contacten. Daar beschikt Tyruz over. U vraagt, wij draaien. Wij verwelkomen u graag!

 

Contact 

Declarantenweg 6 | 5915 PH Venlo

077-2061015