YURI

Yuri Rietmann

Mijn naam is Yuri Rietmann. Ik ben als participatie-adviseur werkzaam voor Tyruz. Binnen mijn functie creëer ik met mijn collega´s banen voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, adviseer ik onze opdrachtgevers en houd ik me bezig met het SROI-proces binnen aanbestedingen en diverse projecten.

Ik kijk met veel trots naar het Mooder Maas-project. Een gebiedsontwikkeling tussen Wanssum en Ooijen. Binnen de aanbesteding van de aannemerscombinatie Dura Vermeer-Ploegam is Tyruz verantwoordelijk voor de SROI-procedure en treden wij zodoende op als  Managed Service Provider. Dit heeft er toe geleid dat we veel werkgelegenheid hebben gecreëerd voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Het binnenhalen van projecten als Mooder Maas vergt specifieke kennis van administratieve werkzaamheden, procedures en wet- en regelgeving. Naast onze knowhow op deze gebieden is het onderhouden van contacten met het UWV, gemeenten, WSP en het desbetreffende provinciebestuur, in dit geval Limburg, ontzettend belangrijk. Onze lijnen met deze instanties zijn kort en intensief. Hierdoor kunnen we ervoor zorgen dat de afgesproken doelstellingen snel en kwalitatief worden weggezet.

 

Ik ben verheugd met het feit dat ontwikkeling van de SROI-verplichting groeiende is. Steeds meer bedrijven conformeren zich aan de regels die voorschrijven dat zoveel mogelijk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt gelijke kansen moeten krijgen. Naar mijn mening heeft iedereen daar recht op. Op dit vlak ligt al jaren onze focus en ervaring. 

 

Wij staan voor loyaliteit, eerlijkheid en het beste uit mensen halen. Dat spreekt mij enorm aan. De kracht die Tyruz gebruikt is het realiseren van een plek voor iedereen binnen onze maatschappij. Ik heb zelf de kans gekregen om mij te ontwikkelen op gebieden waarvan ik niet wist dat daar mijn kwaliteiten lagen. Zo ben ik verder gegaan met studeren en doe ik in het kader van mijn scriptie voor de HBO-opleiding Bedrijfsmanagement MKB onderzoek naar het oprichten van een technische sociale werkplek. Eerder hebben we in samenwerking met multinational VDL Groep succesvol het project Van der Leegte werkt BV kunnen ondersteunen. Dit was een groot succes. Het realiseren van een dergelijke arbeidsplaats is een prachtige uitdaging voor Tyruz.  

Contact 

Declarantenweg 6 | 5915 PH Venlo

077-2061015